VDK: Áfonyás-mustáros vaddisznósült mogyoróburgonyával

Összetevők (az allergének vastag betűvel jelölve): mogyoróburgonya (burgonya, burgonyapehely, olaj (napraforgó, repce, pálma), só, stabilizátor, (E464), fűszerkivonatok) (53%), vaddisznóhús (27%), áfonya (6%), vöröshagyma, vörösbor, sertés zsír, Mustár (ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só, fűszerek), kakukkfű, búzaliszt, fokhagyma, Kotányi fűszerkeverék (borókabogyó, kakukkfű, zsálya, mustármag, fokhagyma, citrompor (maltodextrin, gyümölcs szárazanyag), szegfűbors, babérlevél, bors, pasztinák, répa, zeller, póréhagyma, petrezselyem, szegfűszeg, lestyán), étkezési só, borókabogyó egész

Átlagos tápérték 1 adagban 100g-ban
Energia 495 kcal 165 kcal
Zsír 18.3g 6.1g
 - amelyből telített zsírsav 4.5g 1.5g
Szénhidrát 54g 18g
 - amelyből cukrok 2.4g 0.8g
Fehérje 23.7g 7.9g
2.91g 0.97g
Nettó tömeg: 300g